Bedrijfsfilm

MiniChamp BV

Minichamp BV bestaat al ongeveer 30 jaar en is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van thuiskweekpakketten in champignons en paddenstoelen. Het idee achter Minichamp is dat iedereen thuis zelf zijn champignons en paddenstoelen kan kweken. Verser kan het niet en iedereen kan het. Tevens maakt u ook op een leerzame manier kennis met de teeltwijze.

Paddenstoelen vormen een gezonde voeding en diverse soorten kunnen zelfs als vleesvervanger dienen. Denk hierbij aan shiitake, oesterzwammen en stropharia. Onder de noemer recepten vindt u hiervoor diverse smaakvolle bereidingswijzen.
Meer informatie

Onze producten

Hoe werkt het?

Het belangrijkste voor de teelt van champignons en paddenstoelen is de voedingsbodem. Iedere padden-stoelensoort heeft hiervoor zijn specifieke samenstelling nodig. Gespecialiseerde bedrijven zorgen voor deze specifieke eigenschappen zodat een optimale kwaliteit en opbrengst kan worden gerealiseerd. Een optimale kwaliteitscontrole garandeert een goede en gezonde voedingsbodem voor de thuiskweekpakketten. Bij de bereiding van de voedingsbodems worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt zodat u thuis kunt genieten van een gezonde maaltijd met zelf gekweekte champignons van Minichamp.

Veel kweekplezier en... eet smakelijk!

Ons laatste nieuws