Groentetuintje 

Er zijn 25 producten.
per pagina
3,35€

Een Munakuppi is een van aardewerk vervaardigd en met de hand beschilderd diertje.

4,00€

De populairste kruiden vind u in onze kruiden zaaiset. De 3-Pots Kruidenset bestaat uit Bieslook, Basilicum en Peterselie. Inhoud: 3 Terracottapotjes, 3 grondtabletten en 3 zakjes zaad. Met bieslook, peterselie en basilicum kunt u heerlijke gerechten garneren.

5,95€

De Minichamp Teil Italian Grow Kit Tomaat/Basilicum is het ideale kant en klare teiltje voor in de keuken. U kunt met dit teiltje simpel tomaten en basilicum ZELF kweken!

5,95€

De Fresh Garden Triangle Kruiden Grow Kit is een complete kweekset waarmee u zelf uw kruiden kunt kweken.

5,95€

De Minichamp Duo-emmer Tomaten is het ideale kant en klare zinken setje voor in de keuken. U kunt met dit setje tomaten de lekkerste tomaten ZELF kweken en dat het hele jaar door!

Toevoegen aan winkelwagen
7,49€

    Wat is er nu leuker dan buiten zijn, met je handen in de aarde wroeten, zaaien, zorgen en oogsten? Ook voor kinderen is dit een enorm inspirerende bezigheid. Je bent lekker buiten en in beweging, je mag en kunt vies worden, zelf doen en ervaren en ondertussen leer je van alles en nog wat, spelenderwijs.

4,10€

Groente kweken in eigen tuin kan heel ontspannend zijn en bovendien krijg je daarmee lekker verse producten. Maar de gedachte dat het tijdrovend en ingewikkeld is, zorgt dat de meeste mensen toch hun groenten bij de groenteboer of supermarkt halen. Daarom komen wij nu met de Minichamp Starter Sets.

4,95€

Minichamp Vijzel Pesto Bio Basilicum Een complete zaaiset met vijzel en stamper en zakje biologische geteelde basilicum zaden. U kunt in de vijzel of gewoon in een potje de zaden zaaien volgens onderstaande instructie. Heeft u eenmaal een volwassen basilicum plantje dan kunt u de verse baslicum bladeren gebruiken om uw eigen verse pesto te maken. (zie...

9,20€

Een Munakuppi is een van aardewerk vervaardigd en met de hand beschilderd diertje.

5,00€

Er is toch niets lekkerder dan met verse kruiden koken? Doe dat dan ook! Het hoeft namelijk niet duur te zijn, kweek het gewoon zelf met dit geweldige mini Kweekset Kruiden. Met de inhoud kunt u direct aan de slag, wat geduld en gebruik de verse kruiden om van elk gerecht een groot feest te maken.

6,00€

Tomaat Heartbreaker - Lovebreaker in kunststof pot roze.

Bekijk 1 - 12 van 25 items